Βιοδυναμική φυσικοθεραπεία

βιοδυναμική φυσικοθεραπεία

Βιοδυναμική φυσικοθεραπεία

Η λύση στους χρόνιους πόνους είναι η βιοδυναμική φυσικοθεραπεία!

Τι ακριβώς είναι η βιοδυναμική φυσικοθεραπεία;

Μέσα από μια ειδική τεχνική της θεραπείας μασάζ, αρχίζει να ρέει η μπλοκαρισμένη ενέργεια. «Ξεκλειδώνοντας» την ενέργεια με την βιοδυναμική φυσικοθεραπεία, ένας άνθρωπος μπορεί να ανακτήσει την υγεία του!

Σε ποιους όμως απευθύνεται η βιοδυναμική φυσικοθεραπεία;

Σε πολλούς ανθρώπους υπάρχουν εντυπωμένα πρότυπα συμπεριφοράς των ασθενειών (σωματικών και ψυχολογικών) τα οποία συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους ως αποτέλεσμα τραυματισμών ή νόσων και αποθηκεύονται στους ιστούς του σώματος βλάπτοντας την υγεία και προκαλώντας δυσλειτουργίες.

Πώς επιδρά θετικά η συγκεκριμένη μέθοδος φυσικοθεραπείας;

Σε όλα τα παραπάνω, η βιοδυναμική φυσικοθεραπεία δρα διεισδυτικά και μπορεί να επηρεάσει βαθιά. Θεραπεύει τόσο την ψυχή, όσο και το σώμα. Ακόμα, αυξάνει τη χαρά της ζωής και βοηθά στην επίλυση ψυχικών συγκρούσεων.

Σωματικά, ανακουφίζει την χρόνια μυϊκή ένταση και ξεμπλοκάρει την ενέργεια που έχει διοχετευτεί στο σώμα συχνά λόγω εσωτερικών προβλημάτων. Έτσι, δημιουργείται μια γενικότερη ευεξία στο σώμα, αλλά και στην ψυχή, καθώς συμβάλλει και στην θεραπεία πολλών μορφών κατάθλιψης.

Η βιοδυναμική φυσικοθεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική ακόμα και για την επίλυση ψυχοσωματικών διαταραχών που προκύπτουν από κάποιο τραύμα.

Στο Φυσικοθεραπευτικό μας Κέντρο μπορείτε να ανακουφιστείτε από χρόνιους πόνους με τις πιο εξελιγμένες μορφές φυσικοθεραπείας. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο φυσικοθεραπείας ρέει πλέον η μπλοκαρισμένη σας ενέργεια και μπορείτε και πάλι να επανέλθετε σε καθημερινές δραστηριότητες με μια γενικότερη σωματική και ψυχική ανάταση.

Εαν χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ειδικού, καλέστε μας στο 2109012271