Εξειδίκευση και στην κινητική αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων

Εξειδίκευση και στην κινητική αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων

Κινητική αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων

Έχοντας αποκτήσει πρόσφατα το πλέον εξελιγμένο ρομποτικό σύστημα, το οποίο απευθύνεται σε ασθενείς με δυσλειτουργίες ή παραλυτικά φαινόμενα άνω άκρων λόγω νευρολογικών παθήσεων, το Φυσιοθεραπευτικό Κέντρο Αποκατάστασης «Παντελής I. Κυριάκης» κλείνει φέτος τα 28 χρόνια συμβολής του στη φυσιοθεραπευτική αποκατάσταση.

Περίπου   18.000 ασθενείς ,  όχι μόνο αποκατέστησαν την υγεία τους, αλλά και διασφάλισαν την απαραίτητη  ποιότητα της καθημερινότητάς τους.

Το Κέντρο, στελεχωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, εξασφαλίζει τις αρτιότερες υπηρεσίες για γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη αποθεραπεία.

Οι ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ασθενή αντιμετωπίζονται τόσο από το Τμήμα Κλασικής Φυσικοθεραπείας, όσο και από ένα σύνολο άλλων υπηρεσιών που παρέχουν τα  τμήματα Νέων Μεθόδων Αποκατάστασης (BOWTECH, Βιοδυναμικής, Συστημάτων Ρομποτικής Αποκατάστασης, MCKENZIE), καθώς και Clinical YOGA και PILATES.

Το Κέντρο εκτός από εξειδίκευση στην κινητική αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων, διαθέτει επίσης, ένα από τα πλέον σύγχρονα συστήματα ψηφιακής Πελματογραφίας.

«Τόσο οι ορθοπεδικές  όσο και οι νευρολογικές παθήσεις, απαιτούν την ύψιστη εξειδίκευση στη φυσιοθεραπευτική τους αντιμετώπιση, αλλά και την υπομονή και τη συνεργασία του ασθενή, επειδή ενδεχόμενα να απαιτήσουν χρόνο και προσπάθεια» τονίζει σε δηλώσεις του ο επικεφαλής του Κέντρου Φυσιοθεραπευτής-Εργοθεραπευτής Παντελής Κυριάκης. «Στόχος μας», συνεχίζει, «είναι να εξασφαλίσουμε την γρήγορη αποθεραπεία του ασθενή από την αιτία που τον ταλαιπωρεί και  παράλληλα να του διαμορφώσουμε ένα νέο επίπεδο ζωής  χωρίς πόνο».

Πηγή : Now24 (http://now24.gr/exidikefsi-ke-stin-kinitiki-apokatastasi-nevrologikon-pathiseon/)